Mugello MotoGP trka

Nezvanično Svetsko prvenstvo u Moto GP trkama. Idilična Toskana sa mirisom benzina i roštilja. Srce i duša Italije na najveći italijanski praznik Dan Republike

Mesto: Italija / MotoGP / Muđelo
Nezaboravna trka u Muđelu 2019. Danilo Petrući zabeležio je prvu pobedu u karijeri, vožnjom pravog majstora, ispred Marka Markeza i Andree Dovicioza. Potpuni uspeh Ducatti-a bio bi, da je uspeo Dovi da zadrži drugo mesto koje je imao tokom trke. Odličan na četvrtom mestu i Aleks Rins, ali ga je prilično slab u ravnim deonicama Suzuki onemogućio da zauzme bolje mesto. Pad Rosija i veliko razočarenje brojnih fanova. Pročitajte više na Nestvarni Gran Premio Mugello, prelepa Toskana, Ducatti u glavnoj ulozi…. Do sledećeg leta i 2020!
Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas


VN Italije
Trkalište Automotodrom Mugello Circuit
Autobuski prevoz : BEOGRAD

FIRST MINUTE CENA PAKETA 235€ PO OSOBI
ZA REZERVACIJE DO 15.03.2020

PROGRAM


29.05.2020 (petak)
Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (17-18h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima zbog pauza i prelaska granica.
30.05.2020 (subota)
Dolazak u predgrađe Bolonje i obilazak muzeja Ducatti, ponosa italijanske moto industrije. Sve ono što predstavlja Italiju ugrađivano je u ove motore više od 90 godina. Uživajte u nijansama crvene boje i obradujte sebe u fabričkoj prodavnici sa nekim zanimljivim suvenirom. Ukoliko Ducatti muzej ne radi (zbog dana Republike Italije) odlazak u Modenu u Enzo Ferrari muzej. Odlazak u hotel u predgrađu Bolonje, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.
31.05.2020 (nedelja)
Rano ujutru nakon doručka, polazak na trkalište Mugello. Potrebno je rano da krenemo da bi izbegli gužve i što lakše stigli do staze. Gledanje treninga i trka svih kategorija. Nakon trke oko 16h skup grupe kod autobusa i polazak ka Beogradu.
01.06.2020 (ponedeljak)
U prepodnevnim satima (ponedeljak oko 10-11h) dolazak u Beograd. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA


✔ autobuski prevoz iz Beograda
✔ ulaznica za zonu Prato Night&Day za nedeljnu trku
✔ ulazak u muzej Ducatti u subotu
✔ 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa **** u predgrađu Bolonje
✔ organizacija putovanja, pratioca grupe.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA


- Putno zdravstveno siguranje
- individualne troškove putnika.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA FORMIRANJE GRUPE JE 40.

POGLEDAJTE VIDEO o destinaciji:
mugello motogp trka

mugello motogp trka

SMEŠTAJ


Hotel Living Palace
Hotel Living Palace je moderno opremljen hotel sa 4* na obodu Bologne - prestonice italijanske regije Emilie Romagne. Hotel poseduje otvoreni bazen i 4 teniska terena, lepo uređenu terasu, vrhunski restoran sa lokalnom ponudom, lounge bar i ostavu za prtljag. Zbog svoje odlične lokacije blicu Bologne i autoputa predstavlja odličnu bazu za one koji žele da istražuju kako grad Bolonju tako i celu regiju. U celom hotelu gostima je na raspolaganju besplatna Wi-Fi internet konekcija.
Komforne i svetle sobe su sve klimatizovane i prijatno opremljene da gostima omogućavaju prijatan boravak i odmor. Sobe imaju sef, minibar, sat-TV, sopstveno kupatilo i Wi-Fi konekciju.

Sadržaj

Najnovije vesti