Wizz Air nove destinacije

WizzAir: nova linija Niš – Beč od novembra

Kompanija Wizz Air krajem ove godine uvodi novu liniju sa niskim cenama: od Niša do Beča za samo 20 evra. Najveća low-cost avio-kompanija u srednjoj i istočnoj Evropi, danas je objavila da će od 15. novembra, uspostaviti novu liniju, na relaciji Niš – Beč.

Nova linija imaće tri leta nedeljno leta – utorkom, četvrtkom i subotom. Cena karte biće 19,99 evra ili 2.399 dinara.

“U odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja WIZZ air nastavlja da širi svoju mrežu linija iz Srbije, nudeći u ovoj godini ukupno 20 linija do 8 zemalja dostupnih sa dva srpska aerodroma, što će dalje doprineti povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja”, navodi se u saopštenju.

Predstavnik za medije Vizera Sorina Rac rekla je da je presrećna što se saradnja niškog aerodroma i ove kompanija produbljuje.

“Srećni smo što danas najavljujemo našu šestu liniju iz Niša za Beč. Podvlačimo našu posvećenost regionu i radujemo se nastavku našeg plodonosnog partnerstva sa niškim aerodromom kao i otvaranju novih mogućnosti za srpske putnike koji će uskoro moći da otputuju u još jedan dinamičan evropski grad, bilo turistički ili poslovno i to po niskim cenama”, rekla je ona.

Generalni direktor JP Aerodrom Niš Vladica Đurđanović kaže da je Aerodrom Konstantin Veliki spreman da prihvati nove putnike i da opsluži veliki broj aviona.

“Ova nova destinacija za nas predstavlja novih 45.000 putnika na godišnjem nivou što će doprineti da niški aerodrom i u budućnosti obara rekorde u pogledu broja putnika”, dodao je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *