vrnjacka banja hotel tonanti

Vrnjačke terme – Vrnjačka banja dobija nove hotele

Najposećenija srpska banja dobija ozbiljan broj novih i kvalitetnih smeštajnih kapaciteta.

U Vrnjačkoj Banji održana je Javna prezentacija projekta izgradnje kružnog toka i uređenja trga kod hotela Tonanti, ali i predstavljanje novih hotelskih smeštaja.

Prema rečima Bobana Đurovića, predsednika opštine Vrnjačka Banja, reč je o prostoru i objektima koji će dati Vrnjačkoj banji novu kulturološku i turištičku dimenziju.

Rokovi za završetak radova kružnog toka su maj i jun 2019. godine. Očekujemo da hotel Tonanti bude otvoren u martu 2019. i on će biti prvi hotel u Vrnjačkoj Banji sa pet zvezdica. Osim što će u njemu biti zaposleno više od 100 radnika, on će privući veliki broj gostiju koji žele da odmaraju u luksuznim hotelima“, rekao je Đurović.

On je istakao da su samo ove godine u Vrnjačkoj Banji otvorena tri nova hotela, i da se očekuje da sledeće godine budu otvorena još četiri.

Vrnjačka Banja je i dalje aktivno gradilište, i grade se novi hoteli. Svi se nalaze u centralnoj zoni. Tako ćemo dobiti još 350 novih radnih mesta. Trenutno se grade Vrnjačke terme i to će biti novina koja će upotpuniti zimsku sezonu jer se radi o zatvorenim bazenima sa termomineralnom vodom“, kazao je predsednik opštine Vrnjačka Banja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *