zlatan ibrahimovic visa rusija 2018

Visa vraća Zlatana Ibrahimovića na 2018 FIFA World Cup Russia™

Visa, zvanični platni sistem FIFA, danas je objavila da će se profesionalni fudbaler i lice Visa 2018 FIFA World Cup Russia™ globalne marketinške kampanje, Zlatan Ibrahimović, ovog leta vratiti na turnir sa kompanijom Visa i pridružiti fudbalskim fanovima u Rusiji.

>>> Srbija – Švajcarska, čarter let + ulaznice

“Pričao sam celom svetu da ću biti na 2018 FIFA World Cup Russia™ – Visa sada pomaže i meni i fanovima širom sveta da krenemo u akciju,” izjavio je Zlatan Ibrahimović, vrhunski sportista i legenda FIFA World Cup™. “Visa je inovativna. Zlatan je inovativan. Zajedno, pomažemo fanovima da ne propuste ni jedan trenutak FIFA World Cup™-a.”

Visina FIFA World Cup™ kampanja, “Visa’s Ultimate FIFA World Cup™ FOMO” će pratiti Zlatanovo putovanje na turnir i njegov povratak na scenu FIFA World Cup™, prikazujući jednostavnost korišćenja beskontaktne tehnologije plaćanja kroz njegovu avanturu. Visa i Zlatan će pomoći fanovima da pobede FIFA World Cup™ FOMO pružajući uvid u ono šta se dešava “iza kulisa” najvećeg svetskog sportskog događaja, uz korišćenje ekskluzivnog pristupa kompanije Visa centralnom terenu i timskom zagrevanju pre zvaničnih mečeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *