austrija beč uniqa

Toranj u Beču “zatrpan” fudbalskim loptama

U čast najvećem globalnom sportskom događaju – Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se trenutno igra u Rusiji, UNIQA kula, jedna od najvećih atrakcija u Beču, u narednim danima će biti zatrpana fudbalskim loptama!

Naime, u danima kada se igraju mečevi, na displeju od neverovatnih 7.000 kvadrata, razvučenom preko cele fasade zgrade visoke 75 metara, sve do ponoći smenjivaće se animacije fudbalskih lopti – najrazličitijih boja i veličina. Svetlosi spektakl, koji će u narednim danima krasiti centralu osiguravajuće grupacije UNIQA, emitovaće se u rezoluciji od 40.000 piksela i uz pomoć 160.000 dioda.

Specijalna ponuda: Međunarodno putno osiguranje UNIQA

Iako Austrija ne učestvuje na ovogodišnjem Mundijalu, UNIQA je kao generalni sponzor OFB kupa, partner Fudbalskog kluba Vienna i višegodišnji pokrovitelj ovog sporta, odlučila da još jednom ukaže na značaj fudbala, navijanja i fer pleja.

UNIQA toranj do sada je bio specijalno osvetljen povodom Evropskog fudbalskog prvenstva 2008. i Svetskog prvenstva u skijanju 2013. U maju ove godine kompanija je posebnom instalacijom podržala Evroviziju i različitost koju ova manifestacija simbolizuje.

Nakon pobede nad Kostarikom, reprezentacija Srbije će u petak 22. juna ukrstiti kopačke sa Švajcarskom, a pripreme za Mundijal naši Orovi su imali upravo u Austriji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *