srbija brazil ulaznice karte za utakmicu

Svetsko prvenstvo u Rusiji: ulaznice za utakmicu Srbija – Brazil

Dobili smo karte!!! – glasile su reči devojke koja je, zajedno sa svojim dečkom, dobila karte za istorijski meč na Svetskom prvenstvu u fudbalu FIFA 2018 u Rusiji, Srbija – Brazil i rezervisala aranžman u našoj ponudi Svetsko prvenstvo FIFA 2018 u Rusiji – Srbija – Brazil, autobusom.

Podsetimo, navijači Srbije imaju pravo na osam odsto prodajnog kapaciteta svakog stadiona na kojima će igrati naša reprezentacija u junu i mogli su da se prijave za ulaznice putem zvaničnog FIFA portala – Fudbalski savez Srbije, prema pravilima FIFA, nema pravo da prodaje ulaznice.

Svaki potencijalni kupac mogao je da popuni prijavu za sebe i još maksimalno tri osobe i svako od njih posebno bi morao da dostavi lične podatke. Da bi kupac ušao u kvotu za navijače Srbije, mora biti državljanin ili stanovnik Republike Srbije, a isto pravilo važi i za ostale navijače u prijavi.
U slučaju da po završetku procesa prijava (završeno 31. januara 2018. u podne) potražnja premaši broj ulaznica na koje navijači Srbije imaju pravo, FIFA će žrebom odabrati prijavljene kandidate koji će imati pravo na kupovinu ulaznica. U slučaju da broj prijava bude manji od broja ulaznica, svi prijavljeni imaće pravo na kupovinu ulaznica, dok bi ostatak ulaznica od tog dana išao u javnu prodaju preko FIFA.
Redosled prijava za kupovinu ulaznica nije imao uticaj na određivanje prava na kupovinu, tako da je svejedno kad se neko bio prijavio.

13. mart – 3. april, II FAZA KONKURISANJA ZA ULAZNICE

Oni koji nisu uspeli da kupe ulaznice u ”prvom krugu”, drugi ”krug” počinje već 13. marta – u ovom periodu, ulaznice se prodaju po principu brzine kupovine, ili praktično, ”ko pre devojci, njegova devojka”.

ARANŽMANI SA GARANTOVANIM ULAZNICAMA

Takođe, u našoj turističkoj agenciji možete rezervisati i turističke aranžmane sa uključenom – garantovanom kupovinom ulaznica. Aranžmane možete pronaći na stranici https://turizmo.rs/sport/

RASPORED UTAKMICA I CENE ULAZNICA

U prvom krugu takmičenja, naša reprezentacija odigraće tri utakmice:
17. juna 2018. Samara: Srbija – Kostarika
22. juna 2018. Kalinjigrad: Švajcarska – Srbija
27. juna 2018. Moskva: Srbija – Brazil

Možete zakupiti aranžman u koji su uključene sve tri utakmice reprezentacije Srbije – Srbija na FIFA WorldCup Rusija 2018.

kategorije ulaznica za ulaznice za reprezentaciju srbije

CENE ULAZNICA ZA SVAKU OD TRI UTAKMICE U GRUPI:

Kategorija 1: 210 američkih dolara
Kategorija 2: 165 američkih dolara
Kategorija 3: 105 američkih dolara
Cene ulaznica za naredne faze takmičenja su sledeće:
Osmina finala: 270 / 204 / 127 USD
Četvrt finale: 402 / 281 / 193 USD
Polufinale: 825 / 528 / 314 USD
Utakmica za 3. mesto: 402 / 281 / 193 USD
Finale: 1210 / 781 / 501 USD
Navijači Srbije mogu da se prijave za bilo koju potencijalnu utakmicu srpske reprezentacije. Navedene cene odnose se i na odrasle osobe i na decu.

cene ulaznica svetsko prvenstvo rusija 2018

POTENCIJALNE ULAZNICE

Ulaznice od osmine finala do finala su “potencijalne ulaznice”, što znači da ako naša reprezentacija ispadne u nekom od krugova takmičenja, kupcima ulaznica se vraća novac za ulaznice koje su kupili, a koje srpska reprezentacija neće igrati. U slučaju povraćaja novca, FIFA zadržava iznos od 10 dolara po osobi za manipulativne troškove.

NAČIN PLAĆANJA I DOSTAVA

Prilikom ispunjavanja prijave za kupovinu ulaznica, osim ličnih podataka, kupac je dužan da upiše i podatke o kreditnoj kartici s koje će FIFA, u slučaju pozitivnog ishoda žreba, naplatiti ulaznice. Kupac ne mora da bude vlasnik kartice.
U cenu ulaznice je uključena i dostava bez obzira na broj kupljenih ulaznica. FIFA će ulaznice dostavljati tokom aprila i maja 2018. godine.

OSOBE SA POSEBNIM POTREBAMA

Cene ulaznica za osobe sa posebnim potrebama jednake su cenama ulaznica 3. kategorije. Postoje četiri kategorije ulaznica:

  1. Ulaznice za osobe u invalidskim kolicima (ulaznica uključuje besplatnu ulaznicu za ličnog pratioca).
  2. Osobe sa ograničenom sposobnošću kretanja, slepe i slabovidne osobe i druge osobe sa posebnim potrebama (ulaznica uključuje besplatnu ulaznicu za ličnog pratioca)
  3. Osobe sa posebnim potrebama sa psima vodičima ili sa drugim potrebama za dodatni prostor (ulaznica uključuje besplatnu ulaznicu za ličnog pratioca)
  4. Osobe sa prekomernom telesnom masom (indeks telesne mase veći od 35kg po m2, ulaznica NE uključuje besplatnu ulaznicu za ličnog pratioca)

Za sve navedene kategorije potrebno je priložiti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, a prijave se takođe rade putem FIFA portala za ulaznice.

FAN ID

FAN ID (“navijačka legitimacija”) je identifikacioni dokument koji će, prema zakonu zemlje domaćina morati da ima svaki valsnik ulaznice u Rusiji. OBAVEZA svakog navijača je da izvadi taj dokument, jer će samo sa tim dokumetnom i ulaznicom imati mogućnost da uđe na stadion. Izrada i dostava navijačke legitimacije je besplatna.
Navijači se mogu prijaviti za FAN ID nakon što dobiju potvrdu o kupovini ulaznice, za utakmicu FIFA Svetskog prvenstva. Detalji o izdavanju FAN ID-a dostupni su na www.fan-id.ru
Navijačka legitimacija moći će da se koristi za besplatni javni gradski prevoz, kao i za određene međugradske železničke linije. Za više informacija, posetite www.fan-id.ru i www.transport2018.com
FAN ID služi za bezvizni boravak u Rusiji tokom SP.

NEDOZVOLJENO KORIŠĆENJE ULAZNICA

Zabranjena je preprodaja ulaznica kao i korišćenje ulaznica u komercijalne svrhe (nagradne igre, turistički aranžmani, poklon paketi …)
NAPOMENA: Turističke agencije ne mogu kupovati ulaznice za organizaciju turističkih aranžmana. FS Srbije nema mogućnost da organizuje turističke paket aranžmane za navijače Srbije na SP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *