neymar pada besplatno piće

Svaki put kad Neymar padne, gosti dobiju piće na račun kuće

Danas se u Moskvi igra odlučujuća fudbalska utakmica za našu reprezentaciju – ukoliko želimo da prođemo u osminu finala Svetskog prvenstva u Rusiji, moramo da pobedimo!

Ipak, ako ste ovih dana u Brazilu, tačnije u Rio de Žaneiru, posetite Sir Walter Pub gde ćete vrlo verovatno dobiti nekoliko pića gratis.

Sir Walter Pub, koji se nalazi u severnom delu Rio de Žaneira, izmislio je sjajan način kako da privuče goste, ali i kako da završi u svetskim medijima.

Naime, bar nudi praćenje večerašnje utakmice Brazil – Srbija, ali nudi i posebnu ponudu. Svaki put kada brazilska zvezda Neymar padne, oglasiće se zvono i prisutni dobijaju besplatno piće. Brazilci već desetak dana imaju novi nacionalni sport, sprdanje sa svojom zvezdom, koja na Svetskom prvenstvu u Rusiji pleni pažnju frizurama, ali i brojnim padovima i čestim pritužbama na prekršaje protivničkih igrača, kojih je na prve dve utakmice bilo ukupno 14.

Nakon što su odigrali 1-1 sa Švajcarskom i jedva u sudijskoj nadoknadi pobedili Kostariku, Brazilci nisu zadovoljni igrom svoje reprezentacije, a na udaru je posebno Neymar.

Utakmica Brazil – Srbija igra se večeras, 20 časova, prenos na nacionalnoj televiziji RTS1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *