wizz air

Novi rekord kompanije Wizz Air

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi i vodeći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, postigao je novi rekord po broju putnika u svojoj istoriji. Na osnovu najnovijih statističkih podataka o saobraćaju, kompanija je u proteklih 12 meseci prevezla više od 30 miliona putnika, dok je poslovanje širom Evrope poraslo za 24 odsto u odnosu na prethodni period.

U okviru najvećeg procesa proširenja poslovanja, pokrenutog početkom marta, ovaj avio-prevoznik uvodi 700 novih letova nedeljno i očekuje isporuku 21 aviona tipa Airbus u svojim evropskim bazama za samo 17 nedelja.

>>> Najpovoljnije avio karte za sve destinacije

Za samo osam nedelja, Wizz Air je već uveo 34 nove niskotarifne linije širom svoje evropske mreže i predstavio tri nove destinacije kojima je dodatno proširio svoju ponudu avio-karata po izuzetno niskim cenama: Atinu u Grčkoj, Harkov u Ukrajini i austrijsku prestonicu Beč. U sedmoj godišnjici od prvog leta iz Srbije Wizz Air je uveo još jednu novu rutu Niš – Beč koja će početi da saobraća od 15. novembra ove godine.

Brz rast poslovanja kompanije Wizz Air donosi veoma povoljne letove i najbogatiju moguću ponudu za klijente, uz jednostavan onlajn sistem za rezervacije, što putnicima pruža stvara mogućnost za nezaboravne doživljaje na preko 140 uzbudljivih destinacija širom Evrope i van nje.

Wizz Air poziva putnike da proslave njen brzi rast i prate #WIZZaroundEurope na društvenim mrežama kako bi dobili priliku da osvoje vredne nagrade. Do sada su klijenti Wizz Aira osvojili više od 15 WIZZ vaučera čija vrednost premašuje 8.000 evra, što pobednicima pruža mogućnost da posete razne destinacije u okviru WIZZ mreže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *