neno belan svilena pjesma

Neno Belan u spotu predstavio lepotu Boke Kotorske

Pevač Neno Belan predstavio je sinoć spot za “Svilenu pjesmu” koja na fantastičan način prikazuje lepote Boke Kotorske.

Neno Belan je podsjetio na saradnju sa grupom Perper koja je započela pre 20 godina i kazao da se na Zekov predlog rado odazvao da otpeva predivnu „Svilenu pjesmu“ za njegov autorski projekat „Džep sa tajnama“.

>>> Specijalna ponuda: letovanje u Crnoj Gori

Nakon izvođenja kompozicije na promociji koja je upriličena 2017. godine u nacionalnom teatru radostan sam što je došlo do prilike da spot bude snimljen u rodnom gradu mog pokojnog oca. Uživao sam prilikom snimanja,”, kazao je Belan i potom ispričao nekoliko anegdota sa snimanja i predstavio prijateljicu Tivćanku Sofiju Tomičić koja mu je bila partnerka u spotu.

Momčilo Zeković je kazao da je aranžman pesme uradio Saša Gajić, da su režiseri spota Branko Maljević i Dejan Senić, a da je za kolorizaciju bio zadužen Danila Pervov, koji i čine tim Bubulj produkcije.

Uz veliku zahvalnost TO Tivat okupljenima je otkrio da su u planu i naredni projekti, a sve kao plod saradnje sa ovim timom na projektu „Džep sa tajnama“ ali i novim kompozicijama koje očekuju ekranizaciju”, navodi se u saopštenju.

Spot je realizovan uz pomoć Turističke organizacije Tivat.

“Dejana Stjepčević iz TO je podsetila na jedan broj aktivnosti organizacije, te zahvalila autorima, izvođaču i režiserima na predivnoj turističkoj razglednici koju je dobila cela Boka i grad Tivat i sa kojom će moći da se predstave na pravi način na budućim sajmovima turizma”, saopštio je PR tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *