Najlepše devojke Srbije na Tasosu

Za samo dva dana boravka na TasosuGrčkojtakmičarke za prestižnu titulu Miss Srbije doživele su razna iznenađenja i dobile šansu da uče jogu, Relax Tai – Chi i izazov da skaču sa stena.

Časovi joge i Tai Chi održavaju se na najlepšem mestu na plaži Giola, Afroditina suza, gde je po mitologiji kanula suza boginje i napravila uz more i kameno jezerce. Upravo ovde devojke vežbaju najlepšu komunikaciju duha, tela i prirode.

Jedna od najbolji instruktora joge u regionu Ivana Lončar navela je da je oduševljena jer na ovoj lokaciji na magičnom Tasosu, na plaži Giola, može najlepšim devojkama Srbije da prenese makar delić njene velike ljubavi prema jogi.

– Družićemo se i radićemo sve vreme priprema. Veliko organizacijsko iskustvo, kompletan tim funkcioniše kao jedan. Sve pohvale. A posebno sam srećna što je Vesna De Vinča žena neverovatne energije izabrala baš moju školu joge za edukaciju ovih mladih devojaka. Devojke, predivne ste, a rečenicom “svakoga dana postajemo sve bolji” završila je naša sagovornica čas.

(Foto: Miss Yu)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *