novogodisnji vatromet u moskvi

Moskva u Novogodišnjoj noći [VIDEO]

Od svih prošlogodišnjih putovanja za Novu godinu, najviše naših oduševljenih gostiju posetili su Moskvu, glavni grad Rusije i uživali u prelepom vatrometu. I ove godine, vodimo vas na istu destinaciju u okviru fantastičnog programa za doček Nove 2019. godine.

U okviru programa Moskva kao ruska bajka za Novu godinu, sa polaskom 30. decembra, 5 dana / 4 noćenja za samo 359e + takse, upoznaćemo sve znamenitosti ruske prestonice, od Crvenog trga i Kremlja do državne galerije Tretjakov, jedne od najvećih Moskovskih znamenitosti.

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO: avionski prevoz na relaciji Beograd-Moskva-Beograd, smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice “Ibis Moscow Dynamo” (agencija zadržava pravo promene hotela iste kategorije) u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (noćenje są doručkom – samousluživanje), transferi po programu putovanja, razgledanja prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

Takođe, imamo sjajan program za Doček Nove godine u Moskvi i Sankt Peterburgu

Za sve dodatne informacije, razgovarajte sa našim Online operaterom, pozovite kontakt centar 011-415-21-53 ili pošaljite upit putem našeg sajta.

Pogledajte kako je izgledao doček Nove godine 2018 u Moskvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *