ljubica rajkovic

Ljubica Rajković – predstavnica Srbije na takmičenju Miss Earth

Među mnogobrojnim lepoticama, Ljubica Rajković je odabrana da predstavlja svoju zemlju na najprestižnijem svetskom izboru “Miss Earth”.

Prelepa 25-ogodišnjakinja rodom je iz Sente, a završava studije srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, sa prosečnom ocenom 10.

Pored zanosnog izgleda i seksepila, žiri je osvojila svojom energijom kojom zrači, vedrim duhom, predivnim osmehom, skromnošću i nonšalantnim ponašanjem. 

Za sebe kaže da je iskrena, komunikativna, druželjubiva i izuzetno uporna. Zaljubljenik je u knjige, putovanja, životinje i prirodu.

Avanturističkog je duha i voli da upoznaje nova mesta i nove ljude. Modelingom je krenula da se bavi iz hobija, a na kraju je hobi prerastao u ljubav. 

“Zaista ne mogu da opišem količinu sreće i uzbuđenja. Još uvek ne verujem da je moj san postao java i mogu da kažem da je osećaj neverovatan. Imam veliku odgovornost i daću sve od sebe da svoju predivnu zemlju, kojom se ponosim, predstavim svetu u najboljem svetlu”, kaže Ljubica.

View this post on Instagram

Ja. Dete, sanjar, sa stanice snova. 🧭

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

Na svakom takmičenju osvojila je glavnu nagradu, krunu i lentu, i svaki put je žiri u njoj prepoznao kompletnu osobu, pa je dobijala maksimalan broj bodova. 

Danas prelepa Ljubica u svom vlasništvu poseduje titule Mis Srbije, Mis Balkana i Top model Evrope. Govori tri strana jezika, u slobodno vreme piše poeziju, a ljubav joj je glavna inspiracija u životu.

View this post on Instagram

@bebalingerie 👙🌞🌊

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

Uskoro je čeka put na Filipine, gde će biti takmičenje za “Mis sveta” i biti održano. Tamo će boraviti punih 30 dana, od 26. septembra do 26. oktobra. 

Izbor za “Miss Earth”, u kome učestvuje 146 zemalja, prenosi američka televizija Fox, a prenos putem malih ekrana prati više od 2,5 milijarde ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *