grand hotel kopaonik

Otvorena letnja sezona na Kopaoniku 2020

Letnja sezona na Kopaoniku otvorena je danas, a tokom naredna tri meseca posetioci će imati priliku da uživaju u brojnim sadržajima i vrhunskoj usluzi najvećeg hotelskog kompleksa, kao i raznovrsnim aktivnostima u prirodi od kojih će neke po prvi put biti predstavljene gostima, vodećim agencijama i medijima ovog vikenda.

U ponudi su izleti do atraktivnih i manje poznatih lokaliteta na Kopaoniku, obilazak najvišeg vodopada u Srbiji na padinama sunčane planine, nove pešačke ture, posete obližnjim manastirima, seoskim gazdinstvima i vinarijama, botaničke ture i još mnogo toga. Za ljubitelje aktivnijeg odmora tu su safari i kvad avanture, planinski biciklizam, letnje skijanje, paraglajding, jahanje konja, panoramska vožnja žičarom, i drugi zabavni sadržaji.

Koliko je domaći turizam važan, a posebno ove godine, svedoči i činjenica da je interesovanje gostiju veće nego prethodnih godina. „Dinamika bukiranja letnjih paketa je već sada takva da se očekuje 10 do 20 odsto više noćenja u odnosu na prošlu godinu. Na samom otvaranju letnje sezone kapaciteti hotela Grand su puni, a očekujemo dobru popunjenost i tokom narednih meseci i između 12 i 15 hiljada gostiju do kraja sezone. Atraktivnim cenama i sadržajima, uz primenu najviših standarda kada je reč o bezbednosti gostiju i zaposlenih, maksimalno smo se prilagodili domaćem tržištu, a inovativnom ponudom i konceptom sadržajnog višednevnog letnjeg odmora želimo da opravdamo reputaciju lidera i predstavimo Kopaonik još široj publici tokom letnjih meseci“, rekao je Radoš Đorđević, generalni menadžer hotela MK Resorta i hotela Grand.

Na raspolaganju će posetiocima biti novi koncept porodičnog odmora i zabave, sa posebnim osvrtom na najmlađe goste za koje je osmišljen istraživački kamp, škola šumskih rendžera, mini ranč i celodnevna animacija. Zbog velikog intersovanja, po prvi put je u ponudi i opcija bukiranja uz vaučere koje dodeljuje država.

Turistička organizacija Srbije već nedeljama podseća građane na sve lepote naše zemlje, a Kopaonik, zbog svih bogatstava koje nudi posetiocima, predstavlja najatraktivniju destinaciju, kako za domaće, tako i za turiste iz regiona. Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije, rekla je da je važno pokazati građanima kako na kvalitetan način da provedu vreme u Srbiji. U skladu sa našom kampanjom „Izaberi svoju avanturu, vidi Srbiju“ ovoj destinaciji treba pokloniti posebnu pažnju. Nadamo se da će posetioci biti zadovoljni bogatim sadržajem koji je za njih pripremljen i da će sa Kopaonika poneti samo pozitivne utiske“, rekla je Labović.

Ukoliko ste željni pravog odmora i prirodnih lepota sa pogledom na planinske vrhove od kojih zastaje dah, Kopaonik je pravo mesto. Uz to, bogata hotelska ponuda sa sadržajima dostojnim najvećih planinskih centara, gastronomskim specijalitetima, spa zonom pravljenoj za istinske hedoniste, učiniće vaš odmor nezaboravnim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *