ivana knoll

Ivana Knol – lepota u službi marketinga države

Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji 2018 se bliži kraju, preostale su još četiri utakmice, i čak ni najbolji fudbalski stručnjaci i prognozeri trenutno pojma nemaju ko bi mogao biti novi svetski prvak u fudbalu – Francuska, Belgija, Engleska ili Hrvatska.

Francuska igra najstandardnije na prvenstvu, sa polovinom fudbalera – prvog tima koji mogu poneti naziv ”vanzemaljci”, dok sa druge strane, Belgija može predstavljati iznenađenje sa običnim laicima (predlažem da pogledate fantastičnu RTS-ovu analizu kako je ova generacija Belgije ”stvorena”). Naša prognoza: penali 🙂

Specijalno: ulaznice za utakmicu Hrvatska – Engleska

Kategorija 1 – Sa duže strane – između kaznenih prostora 1.746,00 evra
Kategorija 1 – Prvi Prsten Centralni deo – 1.405,00 evra
Kategorija 1 – 1.120,00 evra
Kategorija 2 – 1.080,00 evra
Kategorija 3 – 945,00 evra

Pozovite odmah našu agenciju ili pošaljite upit

Engleska je možda konačno taktički sazrela, ali od sve četiri reprezentacije, možda i najmanje zaslužuje da odnese titulu svetskog prvaka (što bi rekao Dijego Armando, ”nikad za Engleze”). Na kraju dolazimo i do naših zapadnih suseda, Hrvatske, koja je apsolutno zaslužila da pobedi Rusiju fantastičnim tempom tokom cele utakmice, ali bi ovo emotivno pražnjenje moglo da ima uticaja na utakmicu u sredu. Prognoza: penali 🙂

Ipak, ukoliko Hrvati i ne budu svetski prvaci u fudbalu, postoji jedna ”disciplina” u kojoj su nadmašili rivale, a to je – medijska propraćenost i, kako je strani mediji već nazivaju, Miss Svetskog prvenstva u Rusiji, Ivana Knol.

Ovu rođenu Hercegovku, sada sa prebivalištem u Nemačkoj, bivšu učesnicu na izboru za Miss sveta, javnost je već prepoznala kao ”nezvanično najlepšu navijačicu” fudbalske reprezentacije Hrvatske, neverovatan broj svetskih medija prati redovno njen Instagram profil čiji broj pratilaca raste neverovatnom brzinom i, ono što je sigurno, pored dobrog rezultata fudbalera, ispromovisaće i svoju državu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *