grcki vikend 2019

Grčki Vikend u Beogradu – četvrti put

Grčka nam ponovo stiže u Beograd od 3-5 maja, na Trgu Nikole Pašića!
Tradicija se nastavlja i ove godine pred letnju sezonu kada ćemo imati priliku da osetimo ukus Grčke uz grčku fetu, masline, maslinovo ulje, vina i ostale proizvode koje će nam predstaviti grčki proizvodjači.

Uz njih će na Grčkom Vikendu učestvovati i turističke agencije i organizacije koje će nam pomoći da odaberemo svoje savršeno letovanje, grčke firme, hoteli i restorani. Uz njih i srpski distributeri i uvoznici grčkih proizvoda.

Grčka muzika i buzuki će nas svojim zvucima odvesti na obale Egejskog, Jonskog i Sredozemnog mora i podsetiće nas na lepote ovih destinacija.

Najveća promocija grčke kulture, muzike i turizma nas čeka da zajedno zaigramo sirtaki i uživamo u grčkom duhu koji će krasiti 3,4 i 5. maj.

Manifestacija je u organizaciji idejnog tvorca – Udruženje Internacionalnog Prijateljstva i pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Beo-koma, Turističke Organizacije Beograda, Nacionalne Turističke Organizacije Srbije, Helenskog Privrednog Udruženja, Grčke Ambasade u Beogradu, Nacionalne Grčke Turističke Organizacije.

Vidimo se! Καλώς ήλθατε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *