gde ćete na letovanje

Gde ćete na letovanje 2019?

Posle uspešno završene letnje sezone u kojoj smo ogroman broj gostiju odveli na željene destinacije širom sveta, predstavljamo prvu #FirstMinute ponudu za letovanje 2019 u apartmanima i hotelima širom Grčke.

Hoteli u Grčkoj – rani booking first minute ponuda 2019

Tradicionalno, prvi hoteli koji objave cene za predstojeću sezonu su hoteli na Halkidikiju – od ove sezone imamo u ponudi čuveni Hotel Porto Carras***** u Neos Marmarasu (popusti od 45% do kraja novembra), hotele Santa Beach****Wellness Santa Resort***** (popusti do kraja godine). Standardno kvalitetni su hoteli u blizini Lagomandra plaže, Hotel Lagomandra SpaHotel Lagomandra Beach and Suites ****. Izdvajamo ove godine i hotel Assa Maris Bomo club u Agios Nikolaosu.

agios nikolaos assa maris

Apartmani u Grčkoj – Lefkada rani booking

Jedna od najpopularnijih destinacija nesumnjivo će i predstojećeg leta biti Lefkada, za koju već izdvajamo popularni hotel Hotel Ponti Beach, kao i vile Villagio MaistroVila Vagelis.

Apartmani u Grčkoj – Tasos rani booking

Tasos je bila najpopularnija destinacija kada su u pitanju upiti na našem portalu Turizmo.rs i već sada, imamo veliku ponudu vila na Tasosu za sezonu 2019. Vila na samoj plaži u Limenariji koju izdvajamo je Vila Memories by the Sea, vile sa bazenom koje preporučujemo su Vila Effi’s Garden u LimenasuVila Suzana u Potosu. Proširili smo takođe i izbor vila u Limenariji.

Apartmani u Grčkoj – Stavros rani booking

Stavros je takođe popularna destinacija u našoj agenciji, i odmah izdvajamo dve odlične vile sa bazenom – Vila Iris i Vila Alexander Inn, dok takođe preporučujemo i vile vema blizu plaže, vila Cipos i vila Nataša.

stavros first minute

Apartmani u Grčkoj – Pefkohori rani booking

U Pefkohoriju koji je tradicionalno privlačan našim gostima predstavljamo tri vile sa bazenom – Vila Philoxenia Vilage, Aparthotel Ioannis Paradisevila Golden Bay 1.

Specijalna ponuda – rani booking

Takođe, izdvajamo sledeće specijalne ponude za leto 2019:

Specijalna ponuda – Grčka ostrva

Specijalna ponuda – vile u Grčkoj sa bazenom

Specijalna ponuda – vile u Grčkoj na plaži

Specijalna ponuda – hoteli u Grčkoj kategorije ***

Specijalna ponuda – hoteli u Grčkoj kategorije ****

Specijalna ponuda – hoteli u Grčkoj kategorije *****

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *