exit fest 2021 novi sad

20 godina EXIT-a: na tvrđavu stižu David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz…

Od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najvećih svetskih zvezda čiji planetarni hitovi su samo na You Tube-u sakupili čak 33 milijarde pregleda!

Obeležavanje dve decenije dvostrukog evropskog festivalskog šampiona iz razumljivih razloga pomereno je na sledeće leto, a ako je suditi po prvim imenima, naredno festivalsko izdanje može biti i najjače do sada!

Listu prvih objavljenih imena predvode najuticajniji svetski muzički producent i DJ David Guetta, izazivač za titulu vodećeg planetarnog hitmejkera DJ Snake, jedan od najvećih repera današnjice Tyga, superzvezda nove generacije Boris Brejcha, dok je posebna ekskluziva ostavljena za zatvaranje mts Dance arene kada će nastupiti godinama unazad najtraženiji DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju sa kultnim Four Tetom.

Njima će se pridružiti indie heroji Metronomy, živa ikona panka Marky Ramone, metal legende Sepultura, sjajni Denis Sulta, Dax J Kobosil, hard rock dame Thundermother te neki od vodećih regionalnih izvođača kao što su Laibach, Goblini, Marko Nastić, Massimo, After Affair, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag i mnogi drugi. 

Svi vi koji sačuvate svoju EXIT 2.0 ulaznicu za festivalsko izdanje 2021. godine, automatski postajete članovi ekipe koja otključava brojna iznenađenja, te dobija šansu da osvoji Lifetime ulaznicu za EXIT, passove za pristup bini na mts Dance Areni, pretvaranje regularne ulaznice u VIP, merch pakete ili majice, dok će za sve koji sačuvate ulaznicu biti omogućeno čak 20 odsto popusta na EXIT merch po sopstvenom izboru!

U petak, 31. jula tačno u podne, počinje prodaja ulaznica za EXIT festival 2021. Aktualna cena na snazi će ostati najkasnije do subote, 8. avgusta ili ranije, ukoliko se rasproda ograničeni kontigent. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice festivala kao i putem prodajne mreže Gigs Tix. Svi koji ne žele da sačuvaju ulaznicu za 2021 i ostvare brojne benefite moći se da pokrenu proces refundacije od 10. avgusta 2020. godine. Detaljne informacije o tome kako to uraditi biće objavljene 10. avgusta na zvaničnim stranicama Exit festivala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *