promocija er srbija

Er Srbija: velika letnja promo akcija

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, u okviru svoje nove promotivne akcije za ranu kupovinu avio-karata nudi povoljne cene za putovanja u periodu od 10. septembra do 15. decembra.

Air Serbia tokom 10 dana promocije nudi snižene cene karata za putnike u ekonomskoj klasi koji putuju samo sa ručnim prtljagom!

Ova ponuda važi za putovanja između Beograda i dvadeset gradova u Evropi! Promotivne cene se primenju na karte u jednom pravcu, kao i na povratne karte, za putovanja u periodu od 10. septembra do 15. decembra ove godine.

Cene uključuju sve takse kao i naknadu za izdavanje karte, za putovanja koja ne  traju kraće od tri dana i ne duže od mesec dana – ali samo na letovima koji u raspoloživosti nude mesta na promotivnoj tarifi, dakle ne na svim letovima. Air Serbia na  promotivnu cenu ne primenjuje popust za decu do 12 godina.

Povratna karta do Berlina i Diseldorfa se sada može kupiti za samo 89 evra, do Hamburga, Štutgarta i Ciriha za samo 99 evra. Amsterdam i Beč su 109 evra, Atina i Frankfurt 119 evra, Pariz, Venecija, Rim, Milano i Stokholm 139 evra.

Putnicima koji kupe karte u okviru ove promocije koja traje do 22. jula dozvoljeno je da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma i 115 cm u zbiru za 3 dimenzije, kao i jedan manji do 4 kilograma.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Cene za Moskvu, Sankt Peterburg i Tel Aviv uključuju i 1 kofer do 23 kilograma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *