er srbija ugrabi svoje mesto

Er Srbija: ugrabi svoje mesto

Er Srbija je pripremila specijalnu akciju pod nazivom “Ugrabi svoje mesto”, u okviru koje će putnicima, po veoma atraktivnim cenama, ponuditi 225.000 sedišta na letovima do velikog broja destinacija.

Promotivne avio-karte u prodaji su do utorka, 21. januara i odnose se na putovanja u periodu do 15. jula 2020. godine.

>>> Avio-karte za sve svetske destinacije

Po ceni počev od 99 evra mogu se pronaći povratne karte za Frankfurt i Larnaku, dok su Brisel, Cirih, Beč, Ljubljana, Skoplje, Zagreb, Split, Diseldorf, Istanbul i Rim dostupni po ceni već od 109 evra.

Uz cenu počev od 119 evra, putnici mogu birati između Bukurešta, Sarajeva, Tirane, Dubrovnika, Amsterdama i Štutgarta, a za samo deset evra više mogu posetiti i Sofiju. Povratne karte do Soluna i Kijeva mogu se pronaći po ceni počev od 139 evra, a svi koji žele da posete Italiju sada to mogu učiniti lakše nego ikada, uz cenu povratnih karata do Milana i Venecije počev od 159 evra. Popusti se odnose na direktne letove, povratne i u jednom smeru, kao i za letove sa presedanjem u Beogradu.

Nadamo se da će naše povoljne cene doprineti da se rodi želja za putovanjem kod naših putnika. Promotivne karte se mogu iskoristiti za putovanja sve do sredine jula, pa velika akcija Er Srbije ujedno predstavlja i idealnu priliku da se na vreme isplanira letovanje,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *