parni valjak

Doček Nove godine u Dubrovniku

U novu će 2020. godinu Dubrovčane i njihove goste 31. decembra uvesti jedan od najpopularnijih i najdugovečnijih hrvatskih bendova Parni valjak, čijem će nastupu prethoditi program koji izvodi nezaobilazno muzičko ime hrvatske estrade Ante Gelo uz svoj bend i goste.

Najbolji hrvatski izvođači na najlepšoj pozornici i impresivni vatromet tačno u ponoć, garancija su još jednog nezaboravnog početka nove 2020. godine u Dubrovniku, na Stradunu.

Doček Nove godine u Dubrovniku – 5 dana / 2 noćenja

Prvog dana 2020. Dubrovački simfonijski orkestar održaće tradicionalni koncert u podne na Stradunu uz kamenice i šampanjac. Orkestrom će upravljati izraelski dirigent Noam Zur, dok će kao solistkinja nastupiti izraelska sopranistkinja Alla Vasilevitsky, a na programu su prigodno operske arije iz repertoara porodice Strauss.

Doček Nove godine – sva putovanja

Uobičajeno je prvog dana nove godine na Stradunu zapevati uz dalmatinsku klapsku pesmu, pa će tu u večernjim satima nastupiti Klapa Iskon.

Bogata gastro ponuda na kućicama na više gradskih lokacija nezaobilazan je deo zimskog festivalskog đira, a vikendima će na njima Dubrovčani i gosti uživati uz kolendu i klapsku pesmu. Sladokusce će razveseliti i humanitarni Torta Party uz nastup Domenice.

Šesti Dubrovački zimski festival obilovaće dečjim programom, a omiljeno dečje okupljalište Stanica Severni pol, ove će godine biti u Kazalištu Bursa. Najmlađe će u novu godinu na dečjem dočeku uvesti omiljena Mia Dimšić, a održaće se i već tradicionalna Božićna bajka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *