Alitalia

Alitalia: januarska promocija cena avio-karata

Alitalia je objavila promociju za gradove u Italiji i Evropi. Promotivna prodaja će trajati samo do utorka, 16.januara, za putovanja u periodu do 31. maja. U tom periodu treba da se započne i završi putovanje. Boravak po ovoj promotivnoj ceni je ograničen na 2 meseca.

Na promociji su Torino, Firenca, Bolonja – svi po ceni od 179 evra, dok su VenecijaBrindisi 189 i 199 evra. Palermo i Katanija su 209 evra . Milano je tokom promocija 159 evra. Rim nije na promociji, njegova redovna cena je 169 evra.

Ne mogu se kupiti karte za sve ove gradove za bilo koji datum već samo za one dane kada je u ponudi promotivna cena, da bi kupili kartu po promotivnoj ceni mora da bude dostupna promotivna klasa na sva 4 leta, oba leta u odlasku i oba u povratku.

Cene su izražene u evrima, ali karte se plaćaju u protivvrednosti u dinarima. Prikazane cene uključuju sve takse, prtljag i posluženje na letovima, kao i nadoknadu za izdavanje karte.

Na promociji su i evropske metropole Pariz i Barselona po ceni od 189 evra, Marsej i Nica, prelepi gradovi  na Azurnoj obali su po 219 evra, koliko je i London. Madrid je tokom promocije 179 evra. Berlin je samo 179 evra, Amsterdam 199 evra, dok je Moskva 209 evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *