aleksandar mitrovic

Aleksandar Mitrović: kada Partizanovac pomogne Zvezdašima

Na ovim prostorima, jedna od najčešćih podela je na ”Partizanovce” i ”Zvezdaše”, ali primer našeg reprezentativca Aleksandra Mitrovića pokazuje da, kada je teško ili potrebno, tu smo uvek jedni za druge.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović pomogao je grupi od tridesetak navijača Crvene zvezde da dođu do ulaznica za utakmicu sa Totenhemom.

>>> Ulaznice: Crvena Zvezda – Bayern Minhen

Izabranike trenera Vladana Milojevića od 21 čas očekuje susretu B grupe Lige šampiona u Londonu.

>>> Ulaznice: Partizan – Mančester Junajted

Mitrović je u razgovoru za “Sportski žurnal” poručio da se rado odazvao na njihov poziv i da je srećan što će oni imati prilike da gledaju meč i bodre srpskog šampiona.

>>> Ulaznice: Crvena Zvezda – Totenhem Hotspur

Navijači Crvene zvezde su me zvali za ulaznice. Nabavio sam to dragoceno parče hartije za tridesetak ljudi. I to sa zadovoljstvom. Mnogi od njih će ostati nekoliko dana u Londonu. Verujem da će Zvezda imati veliku podršku”, rekao je napadač Fulama.

>>> Ulaznice: Partizan – Astana

On je rekao da zbog obaveza neće biti na utakmici.

totenhem crvena zvezda

Pratiću duel na televiziji, jer dan kasnije igram prvenstveni meč sa Lutonom. Zvezda ima šanse da napravi iznenađenje, Totenhem je u malom problemu. Crveno-beli su bezbroj puta dokazali da su najbolji kada je najteže. Englezi pričaju o ambijentu u Beogradu, jednostavno, moraće da jure tri boda, tim pre što su u nezavidnoj situaciji. I tu je Zvezdina dodatna šansa”, zaključio je Mitrović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *