er srbija tvoj poseban trenutak

Air Serbia: rođendan ili prosidba na 10.000 metara

Osluškujući želje i očekivanja svojih putnika, Er Srbija je uvela novu dodatnu uslugu „Tvoj poseban trenutak“ (eng. Celebration Package).

Svi oni koji žele da obraduju svoje voljene za rođendan ili neku drugu posebnu priliku, od sada će to moći da učine i tokom letova srpske nacionalne avio-kompanije. Torta sa posvetom, šampanjac i cveće za jedinstvenu mini-proslavu rođendana, prvog leta, poslovnog uspeha, prosidbe i sličnih važnih i lepih životnih trenutaka, mogu da se naruče 48 časova pre poletanja po ceni počev od 7,5 evra.

Specijalna ponuda: avio-karte ka svim svetskim destinacijama

U kompaniji kažu da je do odluke o uvođenju usluge došlo posle niza molbi putnika koji su želeli da iznenade voljene osobe ili obeleže neki značajan datum. Zbog toga im je i omogućeno da godišnjicu braka, rođendan ili prosidbu učine nezaboravnim trenutkom. Putnicima mogu da organizuju proslavu na letovima do bilo koje od 40 destinacija Er Srbije.

„U Er Srbiji uvek smo fokusirani da našim putnicima ispunimo sve želje i nadmašimo njihova očekivanja. Drago nam je da smo uvrstili novu uslugu u ponudu Er Srbije, pre svega zbog toga što je ona kreirana na osnovu zahteva naših putnika. Time ćemo postati i sastavni deo njihovih najlepših trenutaka“, izjavila je Jelena Jazić, viša menadžerka za marketing u Er Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *