aqualand na krfu

Renoviran Aqualand na Krfu

Mali vodeni raj koji kombinuje opuštanje i zabavu, nalazi se na Krfu i ove godine završava 22 godine rada.

Aqualand, jedan od najimpresivnijih evropskih vodenih parkova, ponovo je otvorio svoja vrata, pozdravljajući letnju sezonu 12. maja i nakon što se obogati novim ekstremnim i zabavnim igrama.

>>> Letovanje na Krfu

Pre dvadeset i dve godine na ostrvu Krfu nudi nezaboravne trenutke s bazenima, toboganima i vodenim igrama koje zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i prostiru se na površini od 75.000 m2. Aqualand ima aktivnosti za porodice. Područja sa sigurnim i zabavnim igračkama za mlađe ljude kao što su “The Pirate“, ekstremnije vodene tobogane za one koji žele da se adrenalin uzdigne kao Free Fall, kao i područja apsolutne relaksacije poput Lazy River i Wave Pool, čak i odrasli na neko vreme zaborave, probleme i obaveze, čak i njihovu dob!

>>> Letovanje u Pargi

Aqualand ima sezonske karte za sezonske goste s besplatnim ulazom u sve bazene i tobogane, besplatne ležaljke i suncobrane, svlačionice i tuševe za celo leto sa samo 30€ za decu od 4 godine do 12 godina i 50€ za 12 i više godina. Takođe možete odabrati područje Aqualanda kako biste organizovali nezaboravne dečje zabave s beskrajnom igrom u vodi za decu i njihove roditelje.

>>> Letovanje u Sivoti

Objekti Aqualanda takođe uključuju besplatan parking za 600 automobila na 12.000 m² privatnog prostora, sefove, tuševe, svlačionice, ustanove za negu beba, restorane i fast food, kafiće i Gelateriju te posebno obučene spasioce kako bi osigurali sigurnost kupača u bazenima i igračkama – toboganima i brizi za osobe s posebnim potrebama. Svake godine Aqualand se proširuje i obogaćuje, nudeći nam stalno nova iskustva i ugodne trenutke svakog dana od 10 do 18 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *