Er Srbija i Finer uspostavljaju novo kod-šer partnerstvo

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, i Finer, finski nacionalni avio-prevoznik, dogovorili su kod-šer sporazum kako bi putnicima pružili unapređene mogućnosti za putovanja u okviru svojih mreža u Evropi.

Po ovom sporazumu, počev od 27. oktobra, Er Srbija dodaje svoj marketing kod “JU” na letove koje Finer obavlja između Helsinkija, Beča, Praga, Berlina, Kopenhagena, Stokholma, Geteborga, Osla, Rige, Viljnusa, Tartua i Talina. Srpski avio-prevoznik je svoj kod dodao i na veliki broj letova koje Finer obavlja unutar Finske, između Helsinkija i gradova kao što su Turku, Tampere, Joensuu, Jyvaskyla, Kuopio, Kajaani, Kokkola, Pietarsaari, Vaasa, Kemi Tornio, Oulu, Ivalo, Kuusamo i Rovaniemi.
 
S druge strane, Finer dodaje svoj “AY” kod na letove koje Er Srbija obavlja između Beograda i Helsinkija, kao i između Beograda i Beča, Praga, Berlina, Tirane, Bukurešta, Sofije, Skoplja, Podgorice, Sarajeva, Tivta, Larnake i Soluna.

>>> Avio-karte za sve svetske destinacije

Drago nam je što smo uspostavili kod-šer sporazum sa Finerom koji putnicima obe kompanije pruža više izbora i fleksibilnosti u organizaciji putovanja. Sigurni smo da će ovo uzbudljivo i strateški veoma značajno partnerstvo unaprediti ekonomske veze između naših zemalja. Raduje nas što ćemo imati priliku da ugostimo putnike Finera na našim letovima za Beograd i ka drugim destinacijama Er Srbije,“ izjavio je tom prilikom Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Naše novo kod-šer partnerstvo sa Er Srbijom predstavlja sjajan način da Finer proširi svoju mrežu i domet u Evropi,“ izjavio je Filip Levin, direktor za alijanse i partnerstva u Fineru. “Radujemo se početku saradnje sa Er Srbijom na novim kod-šer letovima koji će omogućiti našim putnicima još više opcija i fleksibilnosti u njihovom planiranju putovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *